Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:


Jogi nyilatkozat

1. Az ABADUS.hu működése

2. Az ABADUS.hu működésével kapcsolatos adatai

3. Az ABADUS.hu által működtetett online oldal látogatói részére

4. Az online tartalmak

5. Utalások és hivatkozások

6. Szerzői jogok

7. Adatvédelem

8. A jognyilatkozat hatásköre

9. Kapcsolódó dokumentumok

 

 

 

1. Az ABADUS.hu működése

 

A www.abadus.hu Magyarország feltörekvő online munkaközvetítő oldala. Kitűzött célja a legfontosabb és leghatékonyabb munka- és projektközvetítővé válni. Szlogenünk: Abadus - A munka alkusz.

Az ABADUS.hu 2010. áprilisában kezdte meg működését és 2010. októberében indította el az online munkaközvetítő weboldalát azzal a céllal, hogy elősegítse a munkaadók és a munkakeresők egymásra találását. A www.abadus.hu weboldalon bármilyen munka meghirdethető vagy elvégezhető, akár otthonról is. A felhasználók egy személyben lehetnek munkaadók és munkakeresők is, szabadúszó magánszemélyek vagy akár vállalkozások is, az ország bármely részéről.

Magánszemélyek számára az anyagi jobblét biztosítása lehet a cél, míg a vállalkozások vagy cégek a "rezsi" költségek drasztikus csökkentését érhetik el az adott munkák vagy projektek kiajánlásával.

A növekvő felhasználói körben bármely cég vagy vállalkozás megtalálhatja a számára ideális szakembert. Ugyanígy az elvégzendő munkák széles választéka is megtalálható, kategorizálva, ezáltal megkönnyítve a munkák közötti keresést.

2015 nyarán új tulajdonos vette át az oldal üzemeltetését változatlan célok mellett.

 

2. Az ABADUS.hu működésével kapcsolatos adatai

 

Az ABADUS.hu weboldalán kisipari, irodai munkák mellett mérnöki, programozói, adatrögzítői, könyvelői munkákat is találunk. A meghirdetett munkák jellege lehet távmunka, ideiglenes-, idény-, diák-, alkalmi- munka vagy részmunka.


3. Az ABADUS.hu által működtetett online oldalak látogatói részére

 

Az ABADUS.hu által üzemeltetett oldalon, továbbiakban www.abadus.hu honlapon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban együttesen: tartalom) az ABADUS.hu szellemi tulajdona. Az ABADUS.hu által működtetett honlapon lévő valamennyi tartalom jog által védett. Az oldal látogatói, illetve a felhasználók a honlap tartalmát kizárólag az ABADUS.hu előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

A fenti előírások alól kivételt képeznek az ABADUS.hu oldalának felhasználói által közzétett tartalmak (munka leírások, képek stb.), amelyekre vonatkozóan felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználó által közzétett tartalomért az adott felhasználó felel.

 

Az ABADUS.hu által működtetett online oldalra mutató linkeket előzetes, írásbeli hozzájárulás nélkül el lehet helyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat. Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy az ABADUS.hu honlapja, vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.

 

4. Az online tartalmak


Az ABADUS.hu nem vállal felelősséget az online oldalon a felhasználók által feltüntetett adatok aktualitásáért, valóságtartalmáért és minőségéért.

A www.abadus.hu weboldalon feltüntetett információk használata során bekövetkezett anyagi vagy nem anyagi károkért az ABADUS.hu nem vállal felelősséget, vele szemben kárigénnyel nem lehet élni.

Az ABADUS.hu fenntartja magának a jogot, hogy minden előzetes magyarázat nélkül egészben vagy részben módosítsa, kiegészítse vagy visszavonja a www.abadus.hu weboldalon található tartalmakat, illetve azon jogot is, hogy az itt közölt bármilyen információt visszavonja, vagy törölje.

 

5. Utalások és hivatkozások

 

Külső weboldalakra történő hivatkozások esetén, illetve a hivatkozások elhelyezése során az ABADUS.hu a külső oldalakon semmilyen illegális vagy jogszerűtlen tartalmat nem talált, arról tudomása nincs és ezen külső weboldalak tartalmai az ABADUS.hu felelősségén kívül esnek. A szóban forgó tartalmak és az ahhoz kötődő vagy hivatkozásokon keresztül kapcsolt tartalmak aktualitására, jelenlegi és jövőbeni állapotára semmilyen hatása, befolyása nincsen, így azok tartalmáért felelősséget nem vállal.

 

6. Szerzői jogok

 

A www.abadus.hu oldalon található az ABADUS.hu által elkészített objektumok szerzői joga az ABADUS.hu-t illeti. Ezen grafikai elemek, hanganyagok, mozgóképek és szövegek sokszorosítása, más online és offline médiákban történő alkalmazása az ABADUS.hu hozzájárulása nélkül tilos.

 

7. Adatvédelem

 

Olyan esetben, ahol a www.abadus.hu oldalon lehetőség van személyes vagy üzleti adatok (E-mail cím, név, cím, stb.) megadására és rögzítésére, azok megadását a felhasználó önkéntesen, a saját elhatározása és akarata szerint teszi.

A www.abadus.hu oldalon feltüntetett ABADUS.hu kapcsolati információi, mint címek, telefonszámok, e-mail címek harmadik személy vagy cég által történő felhasználása hozzájárulás nélkül marketing célú vagy tömeges üzenetek küldéséhez nem megengedett. Ellenkező esetben a szükséges jogi lépéseket az ABADUS.hu megteszi.

 

8. A jognyilatkozat hatásköre

 

A jognyilatkozat a honlap szerves része, így az itt leírtak érvényesek magára a nyilatkozatra is.

 

9. Kapcsolódó dokumentumok


Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési nyilatkozat

 

 

Üdvözlettel

 

Az Abadus csapata

 

2015.11.10.