Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:


Rólunk

 

 

Az ABADUS.hu teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás. Olyan emberek számára készült az abadus.hu weboldal, akiket projekt jellegű, alkalmi munka érdekel, akik valamilyen szaktudással rendelkeznek, emellett olyan embereknek, vállalatoknak is, akik munkát tudnak adni, vagy elvégzendő munkát szeretnének meghirdetni.

 

Munkaadóként munkavállalók széles körét találja itt, legyen szó mérnökről, asztalosról, kőművesről, programozóról, szerelőről vagy irodai dolgozóról. Megbízhat valakit egy egyszeri munkával, de akár folyamatosan is alkalmazhatja. Nem kell több helyre levelet írni, árajánlatokat kérni, itt Önért versenyeznek a szakemberek!

 

Munkavállalóként az oldal előnye, hogy konkrét, valós alkalmi munka várja itt. Egyszerre több munkát is elvállalhat, képességeinek, szaktudásának megfelelően, hiszen szabadúszóként Ön osztja be az idejét. Kedvére válogathat az alkalmi- részidős- illetve távmunkák között. Ha kedvére való munkát talál, akkor egyszerűen tegyen ajánlatot közvetlenül a munkaadónak!

 

Az abadus.hu kényelmes és egyedülálló eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételek mellett egymásra találjon!

 

Az abadus rendszer alapvető működése és előnyei:

Abadus rendszer előnyei

 

Az Abadus rendszer célja minden elvégzendő munka és feladat költséghatékony és precíz megvalósítása, a munkakeresés új, jövőbe mutató alapjainak lefektetése. Lehetővé teszi a képességek és az igények egyértelmű, világos megjelenítését és a megfelelő kapcsolatok kialakítását.

A könnyen átlátható értékelési űrlap kitöltése kötelező a munka elvégzése és kifizetése után. Használata biztosítja az oldal és a Felhasználók megbízhatóságát. Nálunk a hangsúly a minőségen és a megbízhatóságon van!


Célunk erős piaci pozíció megszerzése és megtartása, a felhasználók igényeinek folyamatos és professzionális kiszolgálása. Feladatunknak tekintjük az oldal folyamatos fejlesztését, későbbiekben új, hasznos és felhasználóbarát funkciókkal való kiegészítését. A szakmai konferenciákon való aktív részvétellel, szervezetekkel való együttműködéssel igyekszünk a hazai munkaügy helyzetével kapcsolatban naprakészek lenni és a piaci igényeknek megfelelni. A törvényi és jogi előírások maximális betartása mellett egy színvonalas szakember kereső, munkát kínáló weboldallal állunk látógatóink és Felhasználónk szolgálatában!

 

Ha ez a rövid bemutatkozás felkeltette az érdeklődését regisztráljon, hogy Ön is tagja lehessen a jövő munkapiacának és szervezzen meg minden munkát hatékonyan!

 

 

Üdvözlettel

 

Az Abadus csapata

 

 

 

 

 

Rólunk írták

 

Napi Gazdaság : Projekt alapon is kereshető munka (2010.12.16.)

IT Business : Munka szabadúszással (2011.02.18.)

HR Portál: A jövő munkapiaca: távmunka és a szabadúszó létforma (2011.02.23.)

Menedzsment Fórum: A jövő munkapiaca: távmunka és a szabadúszó létforma (2011.03.01.)

Internetes távmunka blog: Abadus: magyar munkaközvetítő (2011.09.12.)

 

 

 

 

Eredményeink

 

Felhasználóbarát honlap minősítés megszerzése:

2011. október 3.-án weboldalunk elnyerte a MATISZ által kiadott Felhasználóbarát Honlap minősítést! Köszönjük!

 

Weboldalunk elnyerte a Felhasználóbarát Honlap minősítést! Köszönjük

 

 

 

Elérhetőségeink

 

E-mail info@abadus.hu

Facebook oldalunk Facebook oldalunk

Abadus.hu www.abadus.hu

Abadus LinkedIn oldala Linked in oldalunk

Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel

Kövesd az Abadust a Twitteren is Kövesse az Abadust a Twitteren