Jön az ősz, indul a konferenciaszezon és bár még messzinek tűnik, egyre aktuálisabbá válnak az év végi rendezvények, karácsonyi ünnepségek, partyk. A terület szakemberei szerint a HR-eseknek érdemes időben ébredni, mert a népszerű helyszíneket már fél-egy (sőt akár kettő) évvel korábban is lefoglalják. A rendezvények tekintetében is változnak a trendek, egyre fontosabb az élmény, legyen szó akár munkavállalói vagy ügyfeleknek szervezett eseményről. Gasztronómiában a bisztró- és streetfood hódít, minőségi alapanyagokból, és egyre fontosabb a környezettudatosság is, amelyhez a szolgáltatók is alkalmazkodnak. Számos piaci szereplőtől gyűjtöttük össze a tapasztalatokat, hogy mik az aktuális trendek, mire érdemes odafigyelni, hogy minél jobban sikerüljön a céges rendezvény.
- Számlavezetési vezető tanácsadó (csoportvezető) Veszprém
- Pénzintézeti ügyintéző (Sándorfalvi fiók)