A legfontosabb 2017-es történés, hogy a sok éves múlttal rendelkező Abadus átalakult. Alkalmi munka közvetítő helyett munkaportállá avanzsált.

Alkalmi munkák mellett álláshirdetések jelennek meg vezető állásportálokról való átlistázással és rendszeresen jövünk hírekkel, érdekességekkel a munka világából. Ezen felül igyekszünk segíteni a kisvállalkozókat bemutatkozási lehetőséggel, ehhez várjuk a bemutatkozó cikkeket, melyeket rendkívül költséghatékony módon, (azaz “olcsón”) jelenítünk majd meg. Ne hagyd figyelmen kívül Facebook oldalunkat sem, ahol a Facebook-os álláshirdetések megosztásán (és persze cikkeink megosztásán) kívül a humort sem nélkülözzük, persze szigorúan a munka és a munkvégzés témáján belül.

Szóval, az Abadus megújult, de még sok dolog hátravan. Amit jelen pillanatban látsz az oldalon, az még “csak” a váz. Sok együttműködést szeretnénk és sok-sok elégedett embert, akik magánemberként vagy cégként/vállalkozásként megtalálták a munkájukat, a számításukat, sikeresek lettek/lesznek és ha ebben tudunk egy picit segíteni, akkor az már siker számunkra.

Ezúton kívánunk nagyon boldog 2018-as évet, sok sikert az új évben és kéz és lábtörést, valamint egy “rakattal”, persze csak olyan szinten, ahogy a mondás engedi, nem szó szoros értelemben. Kívánjuk továbbá, hogy megtaláld az egyensúlyt a munkával és a családdal töltött idő között.

(kép forrása: insight.dice.com, kép effekt és felirat: oaPIX.com, a magyar online képszerkesztő)